Niet actief op zoek, maar wel geïnteresseerd?

Als HSEQ-specialist bent u meer dan waarschijnlijk niet actief op zoek naar een nieuwe werkgever. Maar misschien is er toch niet de ideale ‘fit’ tussen u en uw huidige werkgever. Of u wilt graag weten of er nog andere mooie opportuniteiten op uw carrièrepad liggen, nu of in de toekomst. Dan kunnen we u begeleiden bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging die beter past bij uw toekomstig carrièrebeeld!

Nog niet actief op zoek? Dan kunt u wel al uw gegevens doorgeven en nemen we u op in ons netwerk. U weet maar nooit wat de toekomst brengt.

Onze troef als Executive Search kantoor

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van hogere HSEQ-profesionals of andere zeer gespecialiseerde functies. Wij identificeren de overeenkomsten tussen uw profiel en de eisen van onze klanten. Wat we nog doen? We begeleiden u bij de onderhandelingen over de verloning en over het contract. Hoe we juist te werk gaan kunt u lezen onder Onze werkwijze in vijf fasen.

Discrete benadering

We vertrekken steeds vanuit een analyse van de bedrijfsomgeving van onze klanten (bedrijven) met een openstaande vacature. We analyseren eveneens de situatie en de behoefte van waaruit de vacature ontstond en de uitdagingen die de functie u als kandidaat biedt. We brengen het takenpakket in kaart samen met andere elementen als de cultuur en de structuur van het bedrijf. Op die manier kunnen we de functie zo helder mogelijk aan u voorstellen. In alle discretie, uiteraard.

We overlopen met u de functie-inhoud en de DNA van het bedrijf. We identificeren uw interesse, ambitie, ervaring en kennis voor de openstaande vacature. Wij werken trouwens uitsluitend exclusief met klanten. Men kan dus niet via een ander kanaal solliciteren voor de functies die wij u aanbieden. En we garanderen klanten dat wij hen enkel kandidaten voorstellen die ons hiervoor effectief het akkoord hebben gegeven.

Transparante communicatie

Wij zijn uw sparringpartner doorheen de verschillende fases in het traject. Wij begeleiden u daarbij zoals het hoort. Discreet, transparant, respectvol en betrokken. Wij zijn steeds bereikbaar en bieden u korte communicatielijnen en feedback. Zowel voor, tijdens als na onze samenwerking.

Bent u de uitverkoren kandiaat?

Gefeliciteerd! Maar hier stopt het niet. Uw feedback en uw welbevinden bij uw nieuwe werkgever blijft voor ons belangrijk. We evalueren op regelmatige tijdstippen of de samenwerking naar ieders tevredenheid verloopt.