Uw volgende carrièremove? B\\DK zet u op weg.

Investeer in een duurzame relatie met een uniek Executive Search kantoor in uw niche.

Heel wat werknemers contacteren headhunters op het moment dat ze een andere job zoeken. Maar wat als wij de job van uw leven in onze portefeuille hebben, maar u (nog) niet op zoek bent? Aan u om ook dan op onze shortlist te verschijnen.

Wanneer gaat u aankloppen bij een headhunter: als u een job zoekt, of als u nog stevig in uw stoel zit? Het klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar optie 2 is de beste én rendeert. Daarom adviseren wij iedere HSEQ-Professional om te investeren in een duurzame relatie met B\\DK, een uniek Executive Search kantoor in Health, Safety, Environment en Quality (HSEQ) Experts, Managers en Executives.

Als u ons uit het niets contacteert, is er slechts een kleine kans dat we een vacature voor u hebben. Wij vertrekken immers vanuit een opdracht bij onze klanten, niet vanuit een kandidaat. Als u daarentegen het contact met ons geregeld onderhoudt, worden wij als Executive Coach deel van uw netwerk en bent u bij ons top of mind bij nieuwe opdrachten. Dat werpt dus zijn vruchten af op lange termijn.

Op de radar

Als u een carrièremove wil plannen, of als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kan ons Executive Search kantoor van groot belang zijn. Via B\\DK zoeken onze klanten steeds naar hogere profielen in HSEQ. Wij brengen u graag met hen in contact.

Hoe u als professionele executive op de radar komt?

  • Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company-beta/4974011/
  • Upload uw cv op onze website: http://wwwb-dk.be/kandidaten/
  • Contacteer ons: B\\DK – Bouteligier & De Kerf, Berrélei 30, 2930 Brasschaat. Tel. +32-3-201 49 40 of mail naar info@b-dk.be
  • Breng anderen uit uw HSEQ-netwerk met ons in contact door deze nieuwsbrief aan hen te forwarden.
  • Laat uw directie of HR-verantwoordelijke met ons kennismaken. Breng ons in contact om toekomstige HSEQ vacatures in uw eigen bedrijf spoedig en professioneel te kunnen invullen.