B\\DK wordt lid van “The Shift” om kennis uit te wisselen met ander leden

Het nieuwe jaar start voor B\\DK met een lidmaatschap bij The Shift, een ledenorganisatie die samen met hun leden en partners de transitie naar een duurzamere maatschappij en economie bevordert. B\\DK hoopt zo haar kennis rond duurzame HR te verbreden en kennis te maken met gelijkgestemden. “We zijn benieuwd naar de best practices van andere leden. We willen ook actief onze eigen kennis delen”, aldus managing director Inge De Kerf.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijke doelstelling voor B\\DK. Deel uitmaken van een relevant netwerk mocht dus niet ontbreken. “The Shift is voor ons interessant omdat ze bedrijven helpen om duurzaamheid te bevorderen. Wij willen ons verder verdiepen in duurzame HR. Het is enigszins nieuw terrein.”

Actief in meestappen

Volgens Inge De Kerf sluit The Shift aan bij de bedrijfswaarden van B\\DK. Daarom willen we actief meestappen in het netwerk. Ze hebben een aantal interessante samenkomsten gepland waarop we aanwezig zullen zijn en graag onze kennis aan bijdragen.”

 Sustainable Development Goals

B\\DK wil inzetten op de SDG’s die centraal staan bij The Shift. “Decent work and economic growth”, en “Partnerships for the goals” zijn bijvoorbeeld relevante SDG’s voor ons. We willen hierover leren van bedrijven die niet per se in dezelfde branche ondernemen. Elke ervaring en best practice is belangrijk. Van daaruit willen we verder bouwen aan onze eigen organisatie.”