B\\DK in het nieuw

U merkte het misschien al. B\\DK kreeg er een streepje bij in de naam. De website steekt helemaal in het nieuw. En HSEQ (Health, Safety, Environment en Quality) staat nog meer centraal. Allemaal heel doordacht, vertelt Inge De Kerf, managing director. “Klanten en kandidaten mogen zich nog meer thuis voelen bij ons.”

Elke organisatie doet er goed aan zichzelf geregeld onder de loep te nemen. Dat deed ook Executive Search kantoor B\\DK. Wat bleek? “We willen definitief kleur bekennen. HSEQ is wat ons drijft. Dat merkten we tijdens ons 20-jarig bestaan. Iedereen mag ons kennen als marktleider in Executive Search voor HSEQ.”

Waarom HSEQ?

“Het is een specialisatie die we door en door kennen. Je ziet ons dan ook telkens op de HSEQ-evenementen. Wat er ons het meeste in aanspreekt is de gedragsverandering die de functies teweeg brengen. Hoe kun je mensen bewegen tot veiliger, efficiënter en duurzamer werken? Hoe vergroot je het welzijn op het werk? Dat zijn fundamentele zaken die een grote impact hebben op zowel bedrijven als mensen als de maatschappij. Voor B\\DK is het een eer om hier aan te kunnen bijdragen. Hoe doen we dat? We koppelen de juiste mensen aan interessante bedrijven.”

Sterkte van B\\DK

B\\DK bestaat uit een klein team. Bewust. “We onderscheiden ons van kantoren met assistenten en juniors en van kantoren die zich profileren als specialist in alles. We kiezen ervoor om klein te blijven. We kennen onze sterkte en kunnen die zo optimaal inzetten en een persoonlijke service leveren. We doen enkel wat we goed doen én graag doen. Dat hebben we geleerd uit onze ervaring.”

Net dat beetje meer

Ook de communicatie van B\\DK kreeg een grondige opfrisbeurt. “We hebben onze look-and-feel aan onze professionele aanpak aangepast. Integriteit en discretie komen erin naar voor, maar het is tegelijkertijd stijlvol en warm. Net zoals ons kantoor. En het extra streepje in onze naam? Dat geeft aan dat we steeds in tandem werken. Het geeft ook aan dat we in alles wat we doen net dat beetje meer geven.”